Szakmai gyakorlati helyek (BSc, MSc)

Szakmai gyakorlati helyek (BSc, MSc)

EGYETEMEN BELÜLI SZAKMAI GYAKORLÓHELYEK

Az aktuális projektekbe történő bekapcsolódás lehetőségeivel kapcsolatban jelenleg az alábbi szervezeti egységeknél érdemes érdeklődniük az IK hallgatóinak:

Karon belüli aktuális projektek

KÜLSŐ SZAKMAI GYAKORLÓHELYEK

Egyetemen kívüli szervezetek szakmai gyakorlóhellyé kizárólag akkor válhatnak, ha megkötik az Egyetemmel a szakmai gyakorlatra vonatkozó együttműködési megállapodást. Ennek módjáról ld. általános tájékoztatónkat.

Az alábbiakban olyan szervezeteket sorolunk fel, amelyek jelenleg érvényes együttműködési megállapodással rendelkeznek, és amelyek vezetése kérte a potenciális gyakorlati helyként történő közzétételt. Néhányuknál a kapcsolattartók és az aktuális témakiírások is feltüntetésre kerültek.

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy minden megállapodás csak egy bizonyos létszámú hallgató szakmai gyakorlatra történő fogadására ad lehetőséget a munkáltatóknak, vagyis az érvényes megállapodás megléte önmagában nem jelenti azt, hogy annak keretében biztosan fogadni tudják Önöket!

Karunk több száz más együttműködési megállapodással is rendelkezik olyan vállalkozásokkal, amelyek egyelőre nem kérték közzétételüket a fenti listában.

Igény esetén újabb együttműködési megállapodás megkötésére is bármikor lehetőség van. Kérjük, hogy ezt az oktatási asszisztensnél kezdeményezzék.