Könyvtár és közösségi tér

Könyvtár és közösségi tér

Könyvtár és közösségi tér

Kedves Olvasóink!

 
Könyvtárunk, a járványhelyzet miatt, november 12-től ügyeleti napokat tart, mely szerint kedden és csütörtökön 9 és 15 óra között a hallgatók és a kari dolgozók, előzetes igényleadást követően, kölcsönözhetnek, vagy hozhatnak vissza dokumentumokat.
 
 
AZ OKTATÁSHOZ, TANULÁSHOZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK MEGRENDELÉSE:
 
emailben: iklib@inf.elte.hu
telefonon:06-1/372-2500/8567
Skype-on : IT librarian
 
A kölcsönzésben lévő könyveket 2020 december 10-ig meghosszabbítjuk. A korábbi lejárt kölcsönzéssel kapcsolatban keletkezett késedelmi tartozás továbbra is fennáll.
 

November 12-től Elinditjuk az online könyvtári tájékoztatást, mely szerint délelőtt 9 és 17 óra között Skype-on keresztül is kérdezhettek bennünket szakirodalom keresés ügyekben.

Természetesen, e-mailben továbbra is rendelkezésre állunk (iklib@inf.elte.hu).vagy üzenhettek facebook oldalunkon is

https://www.facebook.com/IKkvt/

A Skype-os elérés az alábbi néven lehetséges:

IT librarian

Küldetésnyilatkozat

Küldetésnyilatkozat

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Kar Kari könyvtárának legfőbb célkitűzése, hogy a Kar szakkönyvtári és információs igényeit kielégítse, és mint a Kar tudásvagyonának őrzője, kezelője színvonalas szolgáltató hátteret biztosítson az itt zajló tudományos tevékenységekhez.
A Könyvtár a használói igényekhez maximálisan igazodni kívánó szolgáltatásokkal, értékes gyűjteményekkel, terekkel, közösségi kezdeményezésekkel az Informatikai Kar szolgáltató intézménye.
Az Egyetem és a Kar küldetésnyilatkozatában meghatározott irányokhoz hűen, elkötelezett módon állunk a kutatási, oktatási és tanulási folyamatok, célunk továbbá az innováció, és folyamatos tanulás támogatása mellett.

Kitüntetett figyelemmel gondoskodunk a Kar tudományos eredményeinek összegyűjtéséről, rendszerezéséről, szolgáltatásairól, hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt.
Támogatjuk az esélyegyenlőség érvényesülését, a minél szélesebb körű információszolgáltatás megvalósulását a hazai és a külföldi használóink számára.

A könyvtárhasználathoz kellemes, korszerű környezetet és technológiai hátteret biztosítunk, illetve közösségi térként lehetőséget nyújtunk a szabadidő hasznos eltöltéséhez, önképzéshez, kreatív tevékenységekhez.


Munkatársak

Munkatársaink:

Németh Gabriella, könyvtárvezető (nemethg@inf.elte.hu) telefon : +36 1 381 2239

Szabó Tibor, könyvtáros (szatibor@inf.elte.hu) telefon : +36 1 372-2500/8567


Nyitvatartás

Nyitva tartás

Hétfő: ZÁRVA
Kedd: ZÁRVA
Szerda: ZÁRVA
Csütörtök: ZÁRVA
Péntek: ZÁRVA


Elérhetőség

Elérhetőség

Cím:1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/C, 1.em. 835. 
Tel: (36-1)-381-2239, (36-1)-372-2500 /8567
E-mail: iklib@inf.elte.hu
Könyvtárkód: B2 42

https://www.facebook.com/IKkvt