Hol találkozhattok velünk?

Hol találkozhattok velünk?

KARI NYÍLT NAP

Minden évben  várjuk az érdeklődőket kari Nyílt Napunkon, immár évek óta egy évben két alkalommal is! A novemberI és januári ELTE IK  Nyílt Napokon a résztvevők tájékozódhatnak a választható képzéseinkről, az ipari együttműködő partnereinkről, a kutatásokról, az ösztöndíj-lehetőségekről, megismerkedhetnek az oktatóinkkal, izgalmas előadásokon vehetnek részt, bejárhatják a Campust, találkozhatnak a karok vezetőivel, oktatóival és hallgatóival is, valamint bepillanthatnak a hallgatói élet kulisszái mögé. Ezen a napon, mindent megtudhatsz, AMI   ! 

  • 2021. november 26.  A novemberi Nyílt Nap programja hamarosan elérhető

 

2020. januári Nyílt Nap

ELTEFESZT

Az ELTE egyedülálló, középiskolásoknak szóló rendezvénye az ELTEfeszt, amelyet 2021. október 08-án már kilencedik alkalommal rendezzük meg.

A fesztivál több mint egy hagyományos nyílt nap: az izgalmas programon intézményünk összes kara bemutatkozik – nem mindennapi formában. Az élményalapú rendezvény célja, hogy bemutassa, miként működik egy nyitott, európai, a tehetséggondozásban élen járó intézmény. Kiváló professzoraink előadásai mellett külön standon tájékoztatjuk az érdeklődőket a felvételi tudnivalókról, az Érettségi Előkészítőről és hallgatói szolgáltatásainkról. Leendő hallgatóink megismerkedhetnek azokkal a lehetőségekkel is, amelyeket 450 nemzetközi partneregyetemünk nyújt az ELTE-s diákoknak. A kiemelkedő diákok tehetséggondozását végző egyedülálló szakkollégiumi hálózat mellett tutorálási és mentorprogramjainkról is szó esik. Részletek hamarosan!

Részletek hamarosan

KUTATÓK ÉJSZAKÁJA

Az Európa-szerte megrendezett Kutatók Éjszakája hagyományosan minden év szeptember utolsó péntekén várja a tudomány iránt érdeklődőket. Karunk minden évben csatlakozik az eseménysorozathoz, ahol szórakoztató, inspiráló előadásokon, játékos programokon keresztül minden korosztály megismerkedhet az informatikai terület számos új eredményével. 

2021.09.24-i Kutatók Éjszakája részletes programja

EDUCATIO NEMZETKÖZI OKTATÁSI SZAKKIÁLLÍTÁS 

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon hazai és külföldi felsőoktatási intézmények, nyelviskolák, szakképzések, duális képzések és a legújabb oktatási fejlesztések mutatkoznak be egy helyen. 2020-ban a rendezvényen már közel 200 kiállító és 50 hazai felsőoktatási intézmény hallgatói, oktatói vettek részt és adták át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről és a tanulmányokat követő lehetőségekről is.