Pályázati felhívás a 2020. évi Tématerületi Kiválósági Programban való részvételre

2020. évi Tématerületi Kiválósági Program Nemzeti kihívások alprogramja keretében pályázatot hirdetünk az Ipar és digitalizáció tématerület szakmai feladatainak megvalósítására.

https://nkfih.gov.hu/palyazoknak/tkp-2020

A pályázatok beadásának határideje 2020. június 15. (illetve ezt követően a feladatok és a keretösszeg kimerüléséig folyamatosan)

Pályázni lehet részletes egy és/vagy két éves munkatervvel, amely:

  1. kapcsolódik a projekt keretében működő munkacsoportok tematikájához, hozzájárul a munkacsoport-szintű tudományos eredményekhez (Munkacsoportok: Autonóm rendszerek, mesterséges intelligencia, agrárinformatika, szoftveripar és telekommunikációs hálózatok, digitális szolgáltatások, matematika és optimalizáció)
  2. Megfelel a pályázati kiírásban szereplő elvárásoknak, különös tekintettel a tématerületi kutatás eredményeként létrejövő termék, technológia vagy szolgáltatás üzleti vagy társadalmi hasznosíthatóságának követelményére.
  3. Bemutatja a pályázó elmúlt 5 évben kifejtett kiemelkedő tudományos tevékenységének eredményeit, nemzetközi kutatói közösségbe való kapcsolódását, a kutatási és oktatási tevékenységének összehangoltságát.

A pályázat benyújtásának feltétele: PhD fokozat (vagy a PhD fokozat követelményeit meghaladó tudományos teljesítmény).

Előnyt jelent a 2019-es TKP pályázatban elért kiemelkedő kutatási teljesítmény.

Pályázni lehet teljes állású vagy félállású kutatói munkakörre.

A pályázati kutatói munkakör kiemelt bérezéssel jár.

A pályázatot a dokumentumtárban található pályázati adatlap kitöltésével kell benyújtani a dekan@ik.elte.hu e-mail címre.

A TKP 2020 honlapja: Alkalmazásiterület-specifikus nagy megbízhatóságú informatikai megoldások (elte.hu)

Cím Fájlnév
Cím Fájlnév
TKP 2020 kiválósági_pályázati adatlap.xlsx

2021.01.20.