Kutatók Éjszakája az ELTE Informatikai Karán

2019.09.09.
Kutatók Éjszakája az ELTE Informatikai Karán

Vegyél részt az informatika játékos világába! Izgalmas és interaktív foglalkozásokkal várunk, itt biztosan nem fogod hallani, hogy "mindent a szemnek, de semmit a kéznek"! Sőt, kötelező mindent kipróbálni!  Ismerkedj meg a közeli jövő technológia trendjeivel! 

A Kutatók Éjszakáján többek között kipróbálhatod a tekintetvezérlést, az Informatikai Játszóházban életre keltheted a robotokat, megtudhatod tudsz-e informatikusként gondolkodni, vezérelheted kézmozdulatokkal a technológiát, utat találhatsz az egyetemi campuson GPS segítségével, készíthetsz saját földgömböt, részt vehetsz kvízjátékon és érdekes előadásokon. Ugye milyen izgalmasan hangzik? Találkozzunk a Kutatók Éjszakáján 2019. szeptember 27-én, pénteken! A látogatók számára minden program ingyenes. Azon résztvevők között, akik legalább három programunkon részt vesznek, tombolán vehetnek részt! Tombola időpontja: 19:00 és 21:00.

PROGRAMOK

Egyes programok előzetes online regisztrációhoz kötöttek. A programok pontos időpontjai és a regisztrációs felület a Kutatók Éjszakája központi honlapján található.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen fotók és videófelvételek készülhetnek, melyeket az ELTE nyilvános felületein használ fel a rendezvényekről szóló beszámolókban.

A Spar Budapest Maraton többnapos rendezvény miatt, szeptember 27-én a teljes parkoló lezárásra kerül! A rendezvény idején a Lágymányosi Campuson lezárják a buszparkolókat, a szervezők kérik a buszsofőröket, hogy az alábbi módon hagyják el a területet.