Hackaton-in-a-box! Innovációs verseny az EIT ICT Labs Budapest CLC-ben október 3-án és 4-én!

A legjobb ötleteket keresi a Hackaton-in-a-box! Innovációs verseny az EIT ICT Labs Budapest CLC-ben október 3-án és 4-én!

Gyere el az Hackathon-in-a-box Kreatív Ötletgyár által szervezett és az ELTE Pályázati és Innovációs Központ, valamint az EIT ICT Labs Budapest Magyar Nemzeti Társult Csomópont által támogatott innovációs versenyre!

Újonc vagy veterán startupperként is szívesen látunk! Keress társakat, építsd fel az ötleted, tölts velünk egy hétvégét! Legyen a tiéd a következő startup sikertörténet! Belépnél a startupok varázslatos világába? Van egy jó ötleted? Merj nagyot álmodni és vágj bele! Megvalósítanád, de nincsenek hozzá társaid? Dolgozzuk ki együtt! Ötletgazda vagy? Programozó, designer, marketinges vagy csak álmodozó? Mindegy, itt a helyed…

Témáink: Cyber-Physical Systems, Future Cloud, Future Networking Solutions, Health & Well- being, Privacy, Security & Trust, Smart Energy Systems, Smart Spaces, Urban Life and Mobility

Időpont: 2014. október 3-4.

Helyszín: EIT ICT Labs Budapest Co-location Centre, 1117 Budapest, Bogdánfy utca 10/a (Bogdánfy u. és Warga L. u. sarkán)

További információ és a verseny szórólapja itt letölthető.

A verseny angol nyelven folyik. Fődíj: részvétel az EIT ICT Labs Budapest őszi európai startup képzésén, a budapesti „BrassTacks” programon.

Regisztrálj október 1-ig az alábbi linken http://eltehackathon.eventbrite.com/

További információ: gyongyver.ferencz@ictlabs.elte.hu

2014.09.15.