Visszanézhető az ELTE IK közös mesterképzéseiről szóló online tájékoztató

2021.02.22.
Visszanézhető az ELTE IK közös mesterképzéseiről szóló online tájékoztató
Érdekel hogyan szerezhetnél külföldön is tapasztalatot? Hogyan vehetsz részt az ipari szereplőkkel együtt szervezett mesterképzéseken? Ha lemaradtál az ELTE Informatikai Kar közös képéről szóló online tájékoztatóról, a lenti linken visszanézheted!

Az ELTE Informatikai Kar már két konzorcium képzése,  ösztöndíjait kínálja a hallgatók figyelmébe . Az ELTE Informatikai Kar töretlenül dolgozó ipari és egyetemközi együttműködések fejlesztésével, hogy egy modern, dinamikusan változó világ kihívásaira kész felfelé hallgatóit. 

  • Az  IFRoS - Intelligent Field Robotic System - Erasmus + Mundus közös mesterképzés  szervezésének lehetőségei 2020-ban nyerte el az ELTE Informatikai Kar. A közös mesterképzést a Gironai Egyetem koordinálja, az együttműködésben vesz vesz a Zágrábi Egyetem is. Az Intelligens Terepi Robotikai Rendszerek közös mesterképzése közös oklevéllel zárul, a mesterképzés 2021 szeptemberében indul a Gironai Egyetemen, az ELTE Informatikai Kar 2022- ben fogadja a másodéves hallgatókat. Az ösztöndíjas helyekre 2021 február 28-ig lehet jelentkezni, az önköltséges helyekre május 31-ig. További információ:  https://ifrosmaster.org
  • EIT Digital közös mesterképzésekben  2012 óta bővülő képzési portfólió veszélyes része az ELTE Informatikai Kar. A 2021-es tanévtől a 8 közös képzésből 5 érhető el a Karunk képzési első vagy második évén. Jelentkezés határideje: 2021 április 12. https://masterschool.eitdigital.eu/
A KÖZÖS KÉPZÉSEKRŐL SZÓLÓ ONLINE TÁJÉKOZTATÓ, AHOL MEGSZÓLALTAK A KÉPZÉS SZERVEZŐI ÉS A RÉSZTVEVŐ HALLGATÓK, AZ ALÁBBI VIDEÓBAN VISSZANÁZHETŐ.