Tanárképzés - informatika szak

Tanárképzés - informatika szak

Osztatlan tanárképzés (informatika szak)

Osztatlan tanárképzés (informatika szak)

Egyetemünkön a tanárképzés mindig kiemelt, különleges helyet foglalt el, hagyományai több évszázadosak, gyökerei az 1700-as évekig nyúlnak vissza. 2013 szeptemberétől a tanári pályára készülő fiatalok úgynevezett „osztatlan” képzési rendszerben végezhetik egyetemi tanulmányaikat. Ez azt jelenti, hogy a diákok az érettségit követően, alapképzési tanulmányok nélkül, azonnal megkezdhetik tanári képzésüket.

Az osztatlan tanárképzéssel kapcsolatos  információkat az ELTE Tanárképző Központ oldalán találhattok. Az osztatlan tanárképzés felvételi tájékoztatója az ELTE Tanárképző Központ » Felvételi tájékoztató  oldalon érhető el.

Tanterv

Tantervi hálók

ELTE TANÁRKÉPZŐ KÖZPONT

Gólyáknak szóló tájékoztató

Kedves tanár szakos Hallgató!

Gratulálunk sikeres felvételijéhez, és köszöntjük egyetemünk új polgáraként. Kívánjuk, hogy tanárképzési tanulmányai során örömteli élményekkel és a hivatásához nélkülözhetetlen sokrétű, hasznos tudással, maradandó értékekkel gazdagodjék.

A Tanárképző Központ elkötelezett amellett, hogy a tanári szakokra felvett hallgatók egyetemi tanulmányait és iskolai gyakorlatait minden lehetséges módon támogassa, és a tanárképzés koordinációjában magas színvonalú szolgáltatást nyújtson.

Címünk: 1118 Budapest, Ménesi út 11–13. fszt. 22–24.

A tanárképzéssel kapcsolatos információkat megtalálja a Tanárképző Központ honlapján, a tkk.elte.hu címen. Itt olvashat arról is, hogy milyen ügyben, milyen ímélcímen vagy milyen telefonszámon kit kereshet. Ha kérdéseire nem talál választ, akkor személyesen is fordulhat hozzánk.

Félfogadási idő: szerda 9–11 h, 13–16 h

A Tanárképző Központ ősszel tájékoztatót szervez a tanár szakos hallgatók számára, erről külön értesítést küldünk.

Egyetemi tanulmányaihoz sok sikert és örömöt kívánok.

Budapest, 2018. július 25.

 

Antalné dr. Szabó Ágnes s.k.

az ELTE Tanárképző Központ főigazgatója