Miniszteri elismerést kapott Dr. Zsakó László

2020.02.10.
Miniszteri elismerést kapott Dr. Zsakó László
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nevében Rétvári Bence miniszterhelyettesi feladatokat ellátó államtitkár elismeréseket adott át a Nemzetközi Informatikai Diákolimpián való eredményes részvételért a versenyzők, a felkészítők, a csapatvezetők és a két felkészítő szervezet  az ELTE Informatikai Kar és a Neumann Társaság részére.
 
2020. február 6-án a Nemzeti Múzeumban miniszterelnöki elismerést kaptak a 2019-ben Bakuban megrendezett Nemzetközi Informatikai Diákolimpia (IOI)  legjobban szereplő résztvevői, a  Neumann Társaság alelnöke, Erdősné dr. Németh Ágnes és a Neumann Társaság Tehetséggondozási Szakosztályának alelnöke, dr. Horváth Gyula csapatvezetőként.
 

A magyar IOI-csapatot felkészítő Neumann Társaság, illetve az ELTE Informatikai Kara felkészítő szervezetként kaptak miniszteri elismerést. Az ELTE IK nevében dr. Zsakó László tanszékvezető egyetemi docens, a Neumann Társaság Tehetséggondozási Szakosztályának elnöke, a Neumann Társaság nevében pedig dr. Beck György, az NJSZT elnöke vette át az elismerést.

2023-ban a Neumann Társaság szakmai vezetésével Magyarország ad otthont a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiának.