INNOCHANGE PROJEKTINDÍTÓ (KICK-OFF) RENDEZVÉNY

2021.09.23.
INNOCHANGE PROJEKTINDÍTÓ (KICK-OFF) RENDEZVÉNY

2021. júliusában elnyertük az EIT Higher Education Initiative pályázatot. A projektet az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Kar koordinálja, a konzorcium tagja a Babeș-Bolyai Egyetem (Románia), a Heriot-Watt Egyetem (Egyesült Királyság), a Pavol Jozef Šafárik Egyetem (Szlovákia), a Pajszij Hilendarszki Egyetem (Bulgária) és a Startup Wise Guys Accelerátor (Észtország). Társult stratégiai partnerek a GE Healthcare Hungary és a Campden BRI Hungary.

A projekt célja, hogy bővítse a felsőoktatási intézmények vállalkozói és innovációs kapacitását, erősítse ilyen irányú hajlandóságukat, valamint megerősítse a közép- és kelet-európai innovációs ökoszisztémákat, hogy jobban beillesszék és bekapcsolják azokat az európai körforgásba. A partnerek különböző és egymást kiegészítő szakértelme szilárd alapot teremt a tudásháromszög alapú innovációs oktatás megvalósításához.

A projekt az Európai Unió finanszírozásával, az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) HEI Initiative: Innovation Capacity Building for Higher Education program keretében valósul meg. Az InnoChange konzorcium szoros kapcsolatban áll az EIT Digital-el, és célja a hálózat további bővítése a digitális átalakulás felgyorsítása érdekében. A projekt erősségei az adott tudományos szakterületből (informatika, digitális átalakulás) és az egyetemi környezet, az ipar és a magánszervezetek adta sokszínűségből fakadnak.

2021. október 1-én kerül megrendezésre az InnoChange: Változások előmozdítása és kapacitásfejlesztés; úton az innovatív és vállalkozó egyetemek felé” című projekt kick-off rendezvénye.  A sajtónyilvános projektindító esemény célja bemutatni a projekt futamideje alatt tervezett tevékenységeket a nyilvánosság, a Támogató és az érdekeltek számára.

RÉSZLETES PROGRAM


DRAFT AGENDA – INNOCHANGE KICK-OFF meeting

1 October 2021

Venue: online (MS Teams)

10:00 – 10:05                     Opening

10:05 – 10:40                     WELCOME SPEECHES 

10:40 – 11:10                     INSIGHTS TO THE INNOCHANGE PROJECT

11:10 – 11:20                     QUESTIONS AND ANSWERS

11:20 – 12:30                     Break

11:30 – 11:50                     ROUNDTABLE DISCUSSION: Supporting and nurturing entrepreneurship and innovation at HEIs

11:50 – 12:20                     SEE WHAT INNOCHANGE HAS FOR YOU IN 2021                               

12:20 – 12:30                    Closing


A rendezvényre az alábbi linken, QR kódon várjuk a regisztrációkat:

https://forms.office.com/r/Lr4PY47gqq

Cím: Regisztrációs QR kód – leírás: Regisztrációs QR kód

 

 

 

 

A projekt az EIT Felsőoktatási Kezdeményezés (Innovation Capacity Building for Higher Education) keretében finanszírozzák, az Európai Unió társfinanszírozásával és az EIT Digital támogatásával.