Hódítsd meg a biteket

2019.11.04.
Hódítsd meg a biteket

Várunk akkor is, ha nem szereted az informatikát vagy írtózól a számítógéptől. Engedd, hogy megmutassuk Neked az Informatika érdekességeit, területeit, sokszínűségét és hogy mennyi mindent tudsz, ismersz, amiről nem is gondoltad volna, hogy informatika. Várunk akkor is, ha Te vagy az iskolában a számítógép-guru. Hidd el, tudunk még érdekes, új dolgokat mutatni.

2019. október 15-től már lehet jelentkezni a 2019-es megmérettetésre, mely 2019. november 11-15 között kerül megrendezésre. A versenyről bővebben a hivatalos magyar weboldalon tájékozódhatnak.

Részvétel:

  • A részvétel mindenki számára ingyenes
  • A célok megvalósítása miatt ajánljuk, hogy egész osztályok, fiúk és lányok vegyesen együtt jelentkezzenek és egy időben vegyenek részt (egyéni részvétel van)
  • A verseny november második hetében kerül lebonyolításra, osztályonként kiválasztható, hogy az adott héten melyik napon mikor (reggel 8-tól délután 2-ig). Ezzel biztosítható, hogy akár egy-egy tanóra keretein belül tudjanak részt venni egész osztályok.
  • A résztvevő diákoknak egy-egy internet kapcsolattal rendelkező számítógépre van szükségük. A feladatok megjelenítése és elküldése minden böngészőn működik.

Jelentkezés: A versenyre október 15-től november 10-ig lehet jelentkezni osztályoknak, iskoláknak. A jelentkezéseket a tanárok tudják feltölteni a regisztrációjukat követően.

Szervezők:

  • Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatika Karának T@T Laborja
  • Neumann János Számítógéptudományi Társaság Közoktatási Szakosztálya

Nyeremények: A versenyen résztvevő minden diák és tanár értékes tudást, a legaktívabb és legjobban szereplő diákok szponzoraink ajándékait kapják.

Kapcsolat: http://e-hod.elte.hu weboldalon vagy az info@e-hod.elte.hu e-mail címen