HÓDítsd meg a biteket informatikai verseny 2019-es díjátadója

2019.12.16.
HÓDítsd meg a biteket informatikai verseny 2019-es díjátadója
A bebras nemzetközi informatikai verseny hazai szervezésében idén 202 iskolából több mint 27 ezer diák versenyzett az öt életkori kategóriában.  A magas részvételnek és a verseny informatikát népszerűsítő céljának megfelelően a díjkiosztón 188 résztvevőnek gratulálhattunk a korcsoportjukban elért dobogós helyezésért.

A díjátadót hagyományosan megelőző foglalkozássorozatra az ELTE Informatikai Kar informatika tanárszakos hallgatói négy különböző programmal készültek. A foglalkozásokon a résztvevők a LEGO MINDSTORMS EV3 robotokkal és a növekvő népszerűségnek örvendő micro:bit eszközök segítségével kezdő és haladó szinten mélyülhettek el a programozás alapjaiban, valamint az IFTTT technológiával ismerkedhettek meg. Három hat fős csapat pedig dELTEktívvé képezhette magát egy technológiai kihívás játék során.

A foglalkozásokat követő díjkiosztóra szép számban érkeztek versenyzők, akik a kísérőkkel együtt töltötték meg az ELTE Informatikai Kar Harmónia termét. A díjátadó elején az ELTE IK dékánja, dr. Horváth Zoltán és az NJSZT ügyvezető igazgató helyettese, Miltényi Gábor mondott beszédet. 

Az emléklap mellett számos jutalmat adhattunk át a legjobb eredményt elérő fiataloknak. A díjak között kiemelt szerepet kaptak az NJSZT Közoktatási Szakosztálya által készített egyedi bögrék, illetve az ELTE IK által felajánlott ajándékok: kulacsok, kisebb ajándékok. Köszönjük támogatóinknak, hogy lehetővé tették a foglalkozások lebonyolítását és biztosították a díjakat a résztvevők számára!

E HÓD díjkiosztó

E HÓD díjkiosztó

0

/

0

0

/

0