EPO-határidő meghosszabbítása

2020.04.02.
EPO-határidő meghosszabbítása
A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, az EPO határidő-hosszabbítást hirdet a Pan European Seal Gyakornoki Program keretében.

Fontos változás a korábbi Program kiíráshoz képest, hogy az EPO jogi területen a felhívás 2. körében nem hirdet szabad pozíciót!

A gyakornoki program az alábbi 4 területre terjed ki a 2. felhívási körben:

 1. Tudomány és mérnöki munka – 50%
 2. HR és üzleti adminisztráció – 30%
 3. Gazdaság és pénzügyek – 10%
 4. Nemzetközi kapcsolatok és kommunikáció – 10%

Jelentkezők lehetnek:

 • a választott célterülethez illeszkedő egyetemi diplomával rendelkezők azzal, hogy diplomájukat a programba történő jelentkezés időpontjától számított 2 éven belül szerezték meg
 • azon diákok, akik 2020 júniusában szereznek végzettséget
 • A program első felhívási körében (azaz 2020. március 6-ig) pályázatot benyújtott hallgatók a második, jelen meghosszabbított felhívás keretében (ismételt) pályázat benyújtására nem jogosultak.

A program iránt érdeklődő jelentkezők, kérjük, az alábbi dokumentumokat küldjék meg e-mailben angol, német, spanyol vagy (amennyiben a pályázat további szakaszában más nyelvet szeretnének használni, úgy) magyar nyelven az Innovációs Központ címére (innovacio@innovacio.elte.hu) 2020. május 6-ig:

 • Europass formátumú önéletrajz (fényképpel ellátva, telefonszám és e-mail cím feltüntetésével)
 • motivációs levél (maximum 2 oldal terjedelemben, a preferált szakterület/profil megjelölésével)
 • végzettséget igazoló okirat (diploma) vagy amennyiben a tanulmányok még folyamatban vannak, arról szóló igazolás
 • nyelvismeretről szóló információ, igazolás/bizonyítvány – amennyiben rendelkezésre áll.

Az Innovációs Központ egy előválogatási folyamat keretében, a benyújtott (fenti) dokumentumok alapján dönt a továbbjutókról (shortlisted candidates).

Kapcsolódó határidők, további feladatok:

 • 2020. május 6.: jelentkezés benyújtása az ELTE Innovációs Központ részére
 • 2020. május 12.: shortlist az EPO felé történő megküldése és a továbbjutott hallgatók (shortlisted candidates) e-mailben történő kiértesítése
 • 2020. május 12–18.: továbbjutott hallgatók (shortlisted candidates) EPO felé törtnő, közvetlen jelentkezése (e-recruitment tool használatával)

Aktualizált (2020.03.26-tól hatályos) szakmai mellékletek – a pályázatokat az alábbi dokumentumokban leírtak pontos figyelembevételével kérjük benyújtani:

További, korábban közzétett információk a PES Programról: