ELTE Alumni Alapítvány hallgatói mobilitás pályázat

2020.04.01.
ELTE Alumni Alapítvány hallgatói mobilitás pályázat
Felsőbb éves hallgatóként kipróbálnád milyen lehet más országban tanulni, de jól jönne egy kis támogatás? Az ELTE Alumni Alapítvány segít! Az alapítvány kiemelt célja, hogy az ELTE Diplomások összefogásával támogassa a jelen tehetséges, anyagilag rászoruló hallgatóit. A pályázat volumene tovább növekedett. Az idei SZJA 1% rendelkezések is jó helyre kerülnek.
 
Egyetemünk Alumni törekvéseinek hála a a 2020/2021-as tanév I. félévére újabb pályázatot írhat ki az ELTE Alumni Alapítvány tehetséges, rászoruló hallgatók Erasmus ill. Campus Mundi ösztöndíjának kiegészítésére. 

A támogatásra olyan hallgatók pályázhatnak, akik az egyetemen Ma/MSc-hallgatók - vagy amennyiben osztatlan képzésben vesznek részt, legalább negyedévesek - államilag támogatott képzésen jó vagy kiváló tanulmányi átlaggal rendelkeznek, mindemellett rendszeres szociális támogatásban részesülnek. A támogatást elnyert hallgatók vállalják, hogy részt vesznek a hallgatói mobilitási program (Erasmus+, Campus Mundi) és az ELTE Alumni Program népszerűsítésében is.

Az ELTE Alumni Hallgatói pályázatával a tehetséges, anyagilag rászoruló hallgatókat az Egyetem volt hallgatói támogatják az ELTE Alumni Központ és az ELTE Alumni Alapítvány közreműködésével. A 2020 március 3-án kiírt pályázat volumenét a volt hallgatók 2018 évi SZJA 1%-os felajánlásai, céges szponzorációi, dedikált adományai és az adakozó kedd kapcsán meghirdetett ELTE Alumni Virtuális Jótékonysági Kampány során befolyt összegek határozták meg. 

Hála a generációk összefogásának 2020-ban az adomány összegét ismét növelhettük: a fejenként kereken 100.000 Ft összegűre emelt támogatást immár 7 fő részére írhattuk ki.

Határidő: 2020. május 15.

Pályázati Kiírás

Forrás: alumni.elte.hu