EFOP Fórum

2019.09.11.
EFOP Fórum

Az Informatikai Kar 2019. szeptember 17-én (kedd) 16:00 órától EFOP Fórumot tart, melynek célja, hogy hallgatóinkat tájékoztassuk  az EFOP projektekben aktuálisan induló kutatási projektmunkákban való részvétel lehetőségéről és az ezekhez kapcsolódó hallgatói ösztöndíj felhívásokról. Egyetemünk 2017 óta vesz részt az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) keretében megvalósuló kutatási projektekben. A projekteknek köszönhetően lehetőségünk van a magyar kutatói hálózat bővítésére és a tehetséges hallgatók kutatói pálya felé orientálására, pályán tartására. Az EFOP projektek nagymértékben hozzájárulnak Magyarország informatikai oktatásának piacképessebbé tételéhez, a szektor hosszútávú gazdasági fejlesztéséhez és nem utolsósorban az Informatikai Kar nemzetközi hírnevének öregbítéséhez, kapcsolatrendszerének bővítéséhez.

A rendezvény során a résztvevők elsőkézből értesülhetnek a kari projektek szakmai vezetőitől az ösztöndíj lehetőségekről és a projektmunkákban való részvétel feltételeiről, a kutatómunkával kapcsolatos tudnivalókról.

Időpont: 2019. szeptember 17. (kedd), 16:00 órától

Helyszín: ELTE Informatikai kar – CLC, 1117 Bp., Bogdánfy u. 10/A.

A résztvevőknek frissítőket és szendvicseket kínálunk, emiatt a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A rendezvényen való részvételhez a következő linken lehet regisztrálni:

https://docs.google.com/forms/d/19q4Ka9X337ciRzL8sq7pRp20JWDYwgCXaeM-tCi5848/edit (határidő: 2019. szeptember 16.)

A rendezvényre mindenkit szeretettel várunk.

Cím
EFOP FÓRUM PROGRAM