BUDAPEST STARTUP SAFARI

BUDAPEST STARTUP SAFARI
06/11

2024. június 11. 13:00 - 17:30

ELTE GTK (1088 Budapest, Rákóczi út 7.)

06/11

2024. június 11. 13:00 - 17:30

ELTE GTK (1088 Budapest, Rákóczi út 7.)


A rendezvényen több ELTE-s projekt bemutatkozik, az ELTE polgárai az eseményen ingyenesen, illetve kedvezményes belépővel vehetnek részt.

A kilencedik alkalommal megrendezett Budapest Startup Safari Magyarország és a régió meghatározó gazdasági szereplőit hozza össze, befektetőket, innovátorokat, technológiai és üzleti szakértőket, vállalkozókat és startuppereket. A szervezők közel tíz helyszínen csaknem nyolcvan programot, workshopot, előadást és kerekasztalt ajánlanak, köztük az ELTE programjait a Gazdaságtudományi Karon.  

AZ ELTE PROGRAMJAI

Hogyan építs sikeres egyetemi spin-offot?
(13:00, GTK Q103)

A startupokkal kapcsolatos „zajban” ritkán hallunk a hazai egyetemi spinoffokról. A panelbeszélgetés során sikeres ELTE-s kutató-startuppereket, cégeik fejlődését, illetve azok tőkebevonásait ismerhetjük meg. A beszélgetés résztvevői: Málnási-Csizmadia András (TTK Biokémia Tanszék), Pál Gábor (TTK Biokémia Tanszék), Vadász Gábor (ELTE Alkalmazott Mesterséges Intelligencia és Folyamatszervezési Központ) és Vellai Tibor (TTK Genetika Tanszék).

Mi folyik az Informatikai Kar Innovációs Laborjában?
(14:30, GTK Q103) - angol nyelven

A projektfejlesztő Laborban ELTE-s hallgatók dolgozzák ki vállalkozási ötleteiket, elvégezve a termékfejlesztés első feladatait és megbirkózva az üzleti validáció, a piacravitel, az üzleti modellezés, a metrikák és a finanszírozás-szerzés első dilemmáival. A program házigazdája Málnay Barnabás, az ELTE Informatikai Kar üzletfejlesztési szakértője

Az ELTE Hungarian Startup University Progam innovációs és pitch eseménye 
(16:00 - 17:30, GTK Q101)

A pitch eseményen az elmúlt évek ELTE-s ötletgazdáival beszélgetünk, valamint a Hungarian Startup University Program idei évadának ELTE-s ötletgazdái és az Egyetem más inkubációs programjaiban nevelkedett csapatok is bemutatkoznak a közönség és a szakértő zsűri előtt. A program házigazdája Szöllősi Szilvia, az ELTE Egyetemi Stratégiai Iroda vezetője, a HSUP intézményi koordinátora. 

A program első részében az elmúlt évek ELTE-s HSUPperei (Kelecsényi Nándor, Szenes Attila és Zsirai Viktória) mesélnek saját HSUP-os élményeikről és az azóta eltelt idő történéseiről, ezt követően rendezik a Pitch eseményt. A pitcheket a startup és innovációs világ különböző területeiről érkező szakmai zsűri értékeli: Zsigó Miklós, az Oktogon Ventures tanácsadója, Horváth Balázs, a Startup Grind hazai „motorja”, Zsirai Viktória, a Tudatosan jó alapítója, valamint Magyar Dániel, az ELTE Innovációs Központ igazgatója.

KEDVEZMÉNYES JEGYEK ELTE-S HALLGATÓKNAK ÉS MUNKATÁRSAKNAK

  • A Budapest Startup Safari ELTE-n megvalósuló három programján az ELTE-s hallgatók és munkatársak regisztrációt követően ingyenesen vehetnek részt, a regisztráció a hsup@elte.hu e-mail címen kötelező.
  • A Budapest Startup Safari további (más helyszíneken megvalósuló) programjaira az ELTE-s oktatók és munkatársak számára korlátozott számban elérhetők kedvezményes jegyek, kérjük, hogy ezzel kapcsolatos igényeiket a hsup@elte.hu címen jelezzék június 5-ig! A hallgatók 1000 Ft-os kedvezményes jegyet válthatnak a Safari programjaira: jegyvásárlás itt a SAFARI<3STUDENTS kuponkóddal!

További programok és részletek a Budapest Startup Safari oldalán