Kutatás-fejlesztési tevékenység megvalósítása az Eötvös Loránd Tudományegyetem szombathelyi kampuszán című projekt zárórendezvénye

 

Cím Fájlnév
Cím Fájlnév
Adatakezelési tájékoztató Projektzáró 2021.02.26. adatkezelési tájékoztató.pdf
Streaming jognyilatkozat streaming jognyilatkozat.pdf

 

MEGHÍVÓ

Tisztelt Meghívott!

Tisztelettel meghívjuk az Eötvös Loránd Tudományegyetem szervezésében a „Kutatás-fejlesztési tevékenység megvalósítása az Eötvös Loránd Tudományegyetem szombathelyi kampuszán” című projekt zárórendezvényére. Az esemény online kerül megrendezésre 2021. február 26-án.

A projekt az informatikai és a természettudományi területeken az ELTE budapesti és szombathelyi adottságainak, erőforrásainak, kapacitásainak és lehetőségeinek figyelembe vételével – minden ottani előzmény nélkül – létrehozott és beindított egy jelentős kutatás-fejlesztési és oktatási fejlesztést Szombathelyen. Létrejött az Adattudomány Alkalmazásai Kutatócsoport és a projekt futamidejének a végére intenzív kutatási és publikációs tevékenység indult be. A Szombathelyi Régió műszaki és informatikai szakember igényének kielégítésére elindítottuk a programtervező informatikus alapképzést, és 2020 nyarán az első végzős hallgatók okleveleit is átadtuk. Felépült Szombathelyen a Gotthard Obszervatórium területén egy földi műholdvevő állomás, amely nemzetközi összefüggésben is szolgálja majd az asztrofizikai kutatásokat. A 2017 és 2021 között futó projekt több mint 330 millió forintból az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

A sajtónyilvános záró rendezvény célja, hogy bemutassa a Szombathelyen kialakított új kutatási/fejlesztési kapacitást, a beindított és már sikeresen működő programtervező informatikus képzést, valamint a sikeresen megépített új kutatási infrastruktúrát.

Tisztelettel megköszönjük, ha köszöntőt is mond a zárórendezvényen. Várjuk visszajelzését, és bármilyen további kérdés esetén szívesen állunk a rendelkezésére.

Regisztráció határideje: 2021. február 25. (csütörtök) 12 óráig

Link: https://forms.gle/RVw96AHMUfzbF4zF9

 

Budapest, 2021. február 8.

Tisztelettel:                                                                                       

Prof. Borhy László                    Prof. Horváth Zoltán               Dr. Gergó Lajos

         rektor                                          dékán                      a projekt szakmai vezetője

 

PROJEKT ZÁRÓRENDEZVÉNY (sajtónyilvános)

PROGRAMTERVEZET

2021. február 26.

    11:30 – 11:35     Ünnepélyes megnyitó

    11:35 – 11:55     Köszöntők

    11:55 – 12:15     Szakmai összefoglaló

    12:15 – 12:25     Kérdések és Válaszok

    12.25 – 13.15     Tudományos előadások, KISFILM VETÍTÉS

    13:15 – 13:30     RENDEZVÉNY LEZÁRÁSA

 

2021.02.19.