SZÜLŐI FÓRUM 2.0

SZÜLŐI FÓRUM 2.0
02/02

2023. február 02. 16:00

ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömb, Gömb Aula (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A)

02/02

2023. február 02. 16:00 -

ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömb, Gömb Aula (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A)


Hogyan változik a felvételi eljárás? Mekkora értéke van egy ELTE-s diplomának? Hogyan segítheti a család a pályaválasztás előtt álló diákot? Milyen nemzetközi lehetőségeket kínál az ELTE?

Különböző kutatások alapján a felvételi előtt álló diákokra az egyik legnagyobb hatással a család véleménye van akkor, amikor kiválasztják azt a szakot és intézményt, ahol a felsőoktatásban eltöltött éveiket kívánják eltölteni. A fentiekben megfogalmazott kérdések minden bizonnyal elhangozhatnak a családi megbeszéléseken, így fontos, hogy a szülők is naprakész, hiteles információkkal rendelkezzenek a felvételi eljárásban bekövetkező változásokról vagy a Diplomás Pályakövetési Rendszerből kinyerhető tényekről. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem szülői fórumán szeretnénk lehetőséget biztosítani számukra, hogy szakértő munkatársaink segítségével minden olyan kérdésükre választ kapjanak, amelyek alapján gyermekeik részére a legjobb tanácsot adhatják életük egyik legfontosabb döntésénél. 

Program:

hamarosan

A fórumra előzetes regisztráció szükséges.


TÁJÉKOZTATÓ

A HELYSZÍN MEGKÖZELÍTÉSE:

Tömegközlekedéssel: 1-es villamos (Infopark megálló) vagy a 4-6-os villamos (Petőfi híd, budai hídfő megálló). 
Autóval: az alábbi térképen a Parkoló Bejárat nyílnál lévő sorompónál tudnak behajtani a parkoló területére (a képen a szürke sávok). A sorompó automatikusan nyílik a jármű érzékelése után. A rendezvény után a Kijárat Északi épület nyílnál lévő sorompónál tudnak kihajtani. 

A RENDEZVÉNY MEGKÖZELÍTÉSE:

Az alábbi térképen jeleztük, hogy az Északi tömb melyik bejáratát tudják használni.

REGISZTRÁCIÓ: 

Kollégáink várják Önöket a bejáratnál lévő regisztrációs ponton 16 órától, ahol átvehetik forralt bor vagy meleg tea kuponjaikat.

PROGRAM:

Az ELTE karai, a Tanárképző Központ és a kollégiumok munkatársai 16 órától várják már az érdeklődőket a Gömb aula galériáján, ezért érdemes már az előadások előtt megérkezni a helyszínre. (Természetesen az előadások alatt is van lehetőség őket meglátogatni.)  
Az előadások után korlátozott számban van lehetőség kérdést feltenni, ebben kollégáink fognak majd segítséget nyújtani. 

EGYÉB:

A rendezvény teljes időtartama alatt üzemel büfé a galérián. 
A helyszínen ruhatár nem fog üzemelni, kérjük, értékeikre figyeljenek.