Lányok Napja az Informatikai Karon

Lányok Napja az Informatikai Karon

A Lányok Napja egy középiskolás lányoknak szóló nyílt nap, melynek során a program résztvevői - a középiskolás lányok - betekintést nyerhetnek egy-egy, Magyarországon vezető szerepet betöltő vállalat, cég vagy egyetemi laboratórium életébe.

A "Lányok Napja" célja az, hogy a lányok a látogatások során tájékoztatást, ismereteket kapjanak általuk eddig nem ismert vagy nagyon is „férfiasnak” gondolt foglalkozásokról, szakterületekről, és ez segítse pályaválasztási döntésüket.

Részletekről a Lányok Napja honlapon a http://www.lanyoknapja.hu/ oldalon tájékozódni.

Az április 25-i programokra az alábbi módon tudnak jelentkezni a lányok:
1. Program kiválasztása itt: http://www.lanyoknapja.hu/jelentkezes/
2. Ezután kitöltik az adatlapot majd a Regisztráció beküldése gomb lenyomásával már biztosított is a részvétele a kiszemelt helyszínen
3. A programra 2013. április 12-én éjfélig lehet jelentkezni.

Rövid előadások és színes interaktív programok keretében mutatjuk be az ELTE Informatikai Karon folyó képzéseket és kutatásokat. Megismerhetitek, hogy milyen nőként az informatika területén egyetemi tanulmányokat folytatni, oktatni, kutatásokban rész venni és milyen széleskörűek az elhelyezkedési lehetőségek. Betekintést nyerhettek a robotikába, kipróbálhatjátok a Kinect-et és megismerhetitek az Vizualizációs központot. A programok közben és után személyesen is beszélgethettek hallgatóinkkal és oktatóinkkal.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Időpont : 2013. április 25. 11:00-14:00, (gyülekező 11:00-ig a Gömb aulában)
Helyszín: 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A., Harmónia terem (-1.85)

2013.04.05.