X. Eötvös Konferencia - felhívás

X. EÖTVÖS KONFERENCIA

Felhívás

Az Eötvös József Collegium Diákbizottsága 2009. április 3-5-én rendezi meg az immár jubileumi X. Eötvös Konferenciát, ahová a hagyományokhoz híven a bölcsészet-, természet- és társadalomtudományok minden területéről várjuk az előadni kívánó graduális és posztgraduális hallgatókat.

· A Konferencia ideje: 2009. április 3-5. (péntek-vasárnap)

· Helyszíne: Eötvös József Collegium 1118 Budapest, Ménesi út 11-13.

· A jelentkezés határideje: 2009. március 20. (péntek)

Az előadások kívánatos időtartama 15 perc, melyet 5 perc vita követ. Olyan színes, érdekfeszítő előadásokat várunk, melyek magas szakmai színvonalat képviselnek, ugyanakkor szélesebb kör érdeklődésére is számot tartanak. A jelentkezés feltétele az online regisztráció a konferencia honlapján, a http://ek.eotvos.elte.hu/ oldalon, az előadó pontos adataival és előadásának 1200 karakternél nem hosszabb kivonatával, melyet a Konferencia programfüzetében is megjelentetünk. Az előadásokhoz szükséges technikai eszközöket - táblát, írás- és diavetítőt, videót, számítógépet, illetve projektort - igény esetén biztosítjuk.

A Konferencia végleges programja, így a szekciók beosztása is a jelentkezések függvényében áll majd össze. A tavalyi konferencián 60 előadás számára biztosítottunk helyet, idén is körülbelül ennyire lesz lehetőség. Ha a jelentkezések nagy száma szükségessé teszi, egyes jelentkezőket poszter bemutatására kérünk fel. A Konferencián elhangzott legjobb 14-16 előadás Adsumus című kiadványunkban kap majd helyet.

A Konferencián előadó hallgatók számára a szállás az Eötvös Collegiumban ingyenes, az igényüket jelző kísérők számára - korlátozott számban - kedvezményes.

További kérdésekre az eotvoskonferencia@gmail.com e-mail címen szívesen válaszolunk.

Szeretettel várjuk a lelkes előadókat:

Takács László, igazgató Szántó Dávid, a Diákbizottság elnöke

2017.10.20.