InfoPark Alapítvány – pályázati eredmények és új pályázatok

InfoPark Alapítvány – pályázati eredmények és új pályázatok

A ELTE Informatikai Kara 2008. május 8-án hatodik alkalommal rendezte meg a Neumann-napot. A rendezvény keretében került sor az InfoPark Alapítvány "Csapatmunka az ötlettől az üzleti koncepcióig" pályázatának ünnepélyes eredményhirdetésére.

A beadott pályaművekre megosztott második és egy harmadik díjat osztottak ki. A díjakat Dr Hudecz Ferenc az ELTE rektora, az InfoPark Alapítvány társelnöke adta át, méltatva a pályázók innovatív megoldásait. A Dr. Bérczi Szaniszló vezetésével induló csoport „Hunveyor gyakorló űrszonda modell” című munkájával, valamint a Dr. Istenes Zoltán vezetésével induló csapat „Magyar robotépítő készlet kifejlesztése” című munkájával megosztott második díjat, az Ézsiás Béla vezetésével pályázó csapat pedig „Kód minőség mérése” című munkájukkal harmadik díjat kapott. A nyerteseknek – kiemelve, hogy mindhárom csapat témavezetője az ELTE-hez kötődik – gratulálunk!

Emellett ismételten felívjuk a figyelmet az InfoPark Alapítvány még folyamatban lévő pályázataira, melyek kapcsán egyrészt az Infoparkba települt kis-, és középvállalkozások pályázhatnak ELTE és BME hallgatók részmunkaidős foglalkoztatásának támogatására, másrészt a BME és az ELTE oktatói és kutatói meglévő, ill kezdő innovatív vállalkozásuk irodabérleti támogatására pályázhatnak.

A pályázatokkal kapcsolatos információ: http://www.infoparkalapitvany.hu/

2008.05.16.